Luft-vatten värmepump

När vintern slår till kostar det på att hålla huset varmt och ombonat. Smarta elkonsumenter satsar då på värmepumpar anpassade för svenskt klimat. Väljer du luft-vattenvärmepumpen Daikin Altherma, får du enligt Energimyndighetens test ut 75% mer effekt vid -15° än närmaste konkurrent.

Dessutom fungerar pumpen ända ned till -25° eftersom värmeväxlaren sitter på insidan av huset. I Daikin Altherma systemet ingår avancerade kontrollfunktioner med avancerad energistyrning. En enkel och tydlig display gör det lätt för dig att förstå och hantera systemet.
Vid -15° och en radiatortemperatur om +45° ger Daikin Altherma 9,9 kW i värmeeffekt, jämfört med 5,6 kW för närmaste konkurrent.


OM DU LETAR EFTER EN HELTETSLÖSNING HAR VI SVARET

 

Den golvstående inomhusenheten kombinerar värme, kyla och tappvarmvatten. Den kompakta enheten tar liten plats men erbjuder stora fördelar.

Den nya Daikin Altherma Compact har en förbättrad varmvattenberedare; mindre värmeförluster och snabbare uppvärmning av varmvatten då tanken har fått en tjockare isolering och längre värmeslingor.


AVANCERADE FUNKTIONER 

MED ENERGISTYRNING

ingår i Daikin Altherma systemet. En enkel och tydlig display gör det lätt för dig att förstå och hantera systemet. Du kan avläsa och följa din energiförbrukning och se hur mycket energi som förbrukats till värme, elpatron och varmvatten.

VÄRMEPUMPEN SOM ÄR PERFEKT FÖR DE FLESTA FASTIGHETER

Vill du sänka dina energikostnader? Daikin Altherma värmepump är en idealisk lösning. Med Daikin Altherma luft/vatten värmepump får du värme, varmvatten och även kyla om du önskar, i ett och samma system. Maximal komfort året runt.